Natuurboerderij
 
 

Recepten met hoevevlees van het Bolhuis

Goed eten is genieten. Goed eten van de biologische hoeveproducten van het Bolhuis is dubbel genieten. Wil je weten hoe je een biefstuk klaar maakt, het beste stoofvlees bereidt, welke groenten je serveert bij een lamsstoofpot, hoe je zelfs fruit kunt gebruiken in een hartig gerecht … Op deze pagina’s gaan we je de lekkerste recepten en kooktips meegeven. Wie zelf goede recepten heeft mag die steeds mailen naar ons.

Koken hoeft niet moeilijk te zijn. Ik sta op werkdagen niet graag langer dan een kwartier of half uur in de keuken en toch kan je zo de lekkerste dingen op tafel toveren. De basis is goede ingrediĆ«nten! Verse groenten en kruiden en stukje vlees van het Bolhuis en er ligt een wonder op je bord! Je kan ons vlees nog een week na aankoop vers gebruiken. Ook diepvries smaakt ons vlees als vers omdat het direct vacuĆ¼m werd verpakt. Ontdooien doe je best door het ongeopende zakje vlees in water te leggen. Zo zal zelfs een foodie het verschil niet kennen tussen vers of diepvries Bolhuisvlees.

Bolhuisrecepten

Rundsvlees

Kip

Kiptajine met citroen.