Natuurboerderij

 

Bolhuis Natuurlijk!

Het Bolhuis, een plek om je te verbinden met de natuur.

 

Update

De pupjes groeien goed. De oogjes zijn open. Ze zijn nieuwsgierig, lopen wat wankel op hun pootjes en bijten mekaar in de oren.
Ze zijn allemaal verkocht.
Volgend jaar misschien opnieuw een nestje, …

De pups zijn gefokt om uitstekende herdershonden te worden. Hun vader, Bold, heeft een topstamboom. Zijn vader, Llangandon Gary is een kampioenschapendrijver. Hun moeder, Nel, is onze grote hulp op de boerderij. Ze haalt de schapen, luistert goed en kan ook zelf beslissingen nemen als het moet. Ze werkt heel graag. Haar vader, Spot, heeft ook een kampioenenstamboom. Bold en Nel leren graag en snel. Het zijn slimme en heel sociale honden. Ze kunnen speels zijn maar liggen ook graag gezellig aan je voeten. Ze volgen je overal en zijn altijd blij met bezoek!

Ook de pups maken we meteen sociaal. Ze leven bij ons in de woonkamer. Zo wennen ze aan huiselijke geluiden en beweging. Ze worden opgepakt en vertroeteld. We kunnen onze ogen er niet van af houden.

De pups zijn geboren op 19/09/2019.

Ze zijn langharig en allemaal driekleur.

Ze zijn te koop voor 550 euro.

Bij de verkoop krijgen de pups een Europees paspoort mee. Ze zullen gechipt, gekeurd en ontwormd zijn en alle nodige inentingen gekregen hebben.

Voor meer info of een bezoekje: 0497/720933 of 0473/947908