Natuurboerderij

Geniet van de natuur op onze boerderij

Je kan op natuurboerderij het Bolhuis terecht voor biologisch hoeveproducten. Elke maand is er biologisch jong rundsvlees en varkensvlees. Lamsvlees is een optie in de wintermaanden en wij zijn ook net begonnen met kip.

Je kan er ook een heerlijke vakantie op de boerderij beleven. We verhuren een volledig ingericht hoeveverblijf of een authentieke woonwagen. Wandelen, fietsen, cultuur, paardrijden, op stap met de schaapskudde, met de kinderen meehelpen op de boerderij, een gastronomisch weekendje … Wij zorgen voor een boerderijvakantie op jouw maat.

Wil je liever wandelen met een ezel langs de mooiste plekjes bos en hei? Tijdens zo’n ezeltocht of ezeltrektocht draagt de ezel je bagage en stapt hij rustig mee aan het halster, terwijl je jongste spruit uitrust op zijn rug.

Nieuws

  • Volgende verkoopdag van onze biohoeveproducten is op zaterdag 28 november tussen 10u en 12u
  • Vers biovlees van jong rund en varken bestellen kan tot maandag 23 november

Producten

Vakanties

Activiteiten

Facebook

Voor biologische hoeveproducten ben je bij het Bolhuis aan het juiste adres. Elke maand heb je keuze uit runds- en varkensvlees aangevuld met seizoensgebonden producten.

Bekijk ons assortiment

Een vakantie op een boerderij is de ideale manier om helemaal tot rust te komen. In een ongeschonde omgeving zet je automatisch al je zorgen aan de kant.

Meer details

  • Paardrijden
  • Ezeltochten
  • Wandelen en fietsen

 

Zin gekregen in lekkere hoeveproducten

Neem dan snel een kijkje in onze webwinkel

 Ga naar onze webshop