Natuurboerderij

Geniet van de natuur op onze boerderij

Je kan op natuurboerderij het Bolhuis terecht voor biologisch hoeveproducten. Elke maand is er biologisch jong rundsvlees en varkensvlees. Lamsvlees is er in de wintermaanden.
Wil je liever de omgeving van onze boerderij verkennen? Je kan een ezel huren voor een wandeling langs de mooiste plekjes bos en hei. Tijdens zo’n ezeltocht draagt de ezel je bagage en stapt hij rustig mee aan het halster, terwijl je jongste spruit uitrust op zijn rug.

Je kan ook een avontuurlijke vakantie beleven op en om onze boerderij. We plaatsen een ruime safaritent voor je in onze boomgaard zodat je van dichtbij van het boerenleven kan genieten. Ben je nog avontuurlijker aangelegd dan kan je een twee- of meerdaagse ezeltrektocht boeken. Overnachten doe je in onze safaritent die we plaatsen midden de bossen, hei of velden en je stapt doorheen de prachtige natuur en bossen van het Landschapspark de Merode.

 

Nieuws

  • Volgende vleesverkoopdag met runds-, lams-, varkensvlees en kip van onze boerderij is op zaterdag 23 november. Bestellen kan tot woensdag 20 november. Ons aanbond vind je op deze link.
  • Deze maand zijn onze lamspakketten in promotie: 10 % korting !!
  • Zaterdag 5 oktober wandelde de landelijke gilde van Engsbergen van het landhuis Groot Asdonk naar Natuurboerderij het Bolhuis. Norbert Vandenhove d’Ertsentyck en Kurt Sannen vertelden het verhaal hoe boeren en ridders eeuwenlang het landschap hebben vorm gegeven en zo zorgden voor ons voedsel en een prachtige omgeving.

Producten

Voor biologische hoeveproducten ben je bij het Bolhuis aan het juiste adres. Elke maand heb je keuze uit runds- en varkensvlees aangevuld met seizoensgebonden producten.

Bekijk ons assortiment

Vakanties

Een vakantie op een boerderij is de ideale manier om helemaal tot rust te komen. In een ongeschonden omgeving zet je automatisch al je zorgen aan de kant.

Meer details

Activiteiten

  • boerderijleven
  • overnachten in een tent
  • Ezeltochten
  • Wandelen en fietsen

Facebook

 

Zin gekregen in lekkere hoeveproducten

Neem dan snel een kijkje in onze webwinkel

 Ga naar onze webshop